ویژگی کارت ورودی و خروجی زیمنس

 

در سیستم‌های کامپیوتری و نرم افزارها یکسری قطعات و تجهیزات می‌توانند، به شما کمک کنند، تا بهره‌گیری درست و اصولی از آنها داشته باشید. با نگاهی خردمندانه بر ورودی و خروجی‌های PLC زیمنس‌ قطعا تجارب و اطلاعات کاملی را کسب کرده و به راحتی می‌توانید در شرایط‌ های متفاوت برای استفاده از آنها تصمیم‌گیری درست انجام دهید. امروز تصمیم گرفتیم، به این مقوله‌ی مهم بپردازیم تا شما در دنیا و عصر امروزه به راحتی به انتخاب هر کدام از ورودی و خروجی ها بپردازید و در آخر بتوانید ماژول مناسب آنها را هم مورد انتخاب قرار دهید. برای شروع بهتر است، اول تعریفی از هر کدام از کارت شبکه plc زیمنس ‌ ارائه دهیم. سپس وارد جزئیات شویم پس با ما همراه باشید.

‌ کارت ورودی زیمنس چیست

‌سیستم و نرم‌افزارهای سیستمی برای تبدیل سیگنال‌های دیجیتال به دیتا از این کارت که به آن کارت ورودی گفته می‌شود، استفاده می‌کنند. اصولاً در بخش‌های صنعتی از این کارت‌های ورودی و خروجی به فراوانی استفاده می‌گردد. به همین دلیل بسیاری از تولیدکنندگان به ساخت و فروش plc زیمنس‌ها اقدام می‌کنند.

کارت ورودی زیمنس

سیگنال‌های دیجیتال عمدتاً در دو حالت صفر و یک منطقی معرفی می‌شوند. برای تبدیل هر کدام از این سیگنال‌ها به دیتاهای مورد نظر، شرکت سازنده آن ولتاژ مورد نیاز را در نظر گرفته است. منظور از این عبارت این است که سیگنال‌هایی که توسط این کارت ورودی دریافت می‌شوند، اگر محدوده تعیین شده همان حالت صفر باشد، کارت هم آن را به عنوان یک داده و دیتای صفر شناسایی کرده و قبول می‌کند. اما اگر سیگنال‌های ارسالی به کارت یا دریافت شده توسط آن، یک مورد پذیرش و اصولی باشد آن را دریافت کرده و مورد پردازش قرار می‌دهد.

کارت خروجی زیمنس چیست

یکی دیگر از کارت‌های دیجیتالی که علاوه بر کارت ورودی در تبدیل سیگنال به داده‌ها کارایی ویژه‌ای دارند، کارت خروجی دیجیتال می‌باشد. کارت خروجی وظیفه‌ی ارسال سیگنال‌های الکتریکی تبدیل شده به تجهیزات را برعهده دارد. این وظیفه به این صورت انجام می‌شود که داده یا دیتاهایی که توسط plc زیمنس‌ها مورد بررسی و تبدیل گردیده به دست Digital output یا همان کارت خروجی رسانده می‌شود. آن هم تمام سعی خود را بر ارسال داده‌ها به تجهیزات صنعتی می‌نماید. همانطور که در قسمت کارت‌های ورودی اشاره کردیم، سیگنال‌های کنترلی در دو حالت صفر و یک منطقی مورد کاربرد هستند. در کارت خروجی همین دو حالت مدنظر قرار گرفته می‌شود.

ویژگی کارت ورودی و خروجی زیمنس

در قسمت پیشین تمام اطلاعاتی که باید در مورد کارت‌های خروجی مد نظر داشته باشید، خدمت شما ارائه کردیم. اما از ذکر یکسری ویژگی‌های خاص آن نباید غافل شویم. کارت‌های خروجی کارت‌هایی هستند، که سیگنال‎‌های دو حالته را به مصرف‌کننده‌های دیجیتالی از قبیل کنتاکتور، رله و لامپ‌ها ارائه می‌دهند.

کارت ورودی و خروجی زیمنس

از دیگر ویژگی‌های بارز این کارت، می‌توان به حداکثر جریان مجاز در پورت خروجی هم اشاره کرد. مقدار و نوع خروجی در انتخاب کارت‌های خروجی بسیار تاثیرگذار هستند.  به همین دلیل بهتر است هنگام خرید این کارت‌ها از مراکز فروش plc زیمنس‌ حتماً به این موارد دقت ویژه‌ای داشته باشید. یکی دیگر از ویژگی‌های مهم در این نوع کارت، خروجی کارت‌ها به صورت رله‌ای یا ترانزیستوری است، اما اصولاً به صورت ترانزیستوری رایج می‌باشند.

کارت شبکه plc زیمنس

این کارت‌ها بسته به نوع کاربرد و بازدهی آنها به انواع کارت‌های ورودی دیجیتال Di، کارت خروجی دیجیتال Do (رله‌ای و ترانزیستوری)، کارت ورودی/خروجی، کارت ورودی‌های آنالوگ که شامل مقاومتی، ولتاژ و جریانی می‌باشد. کارت خروجی آنالوگ شامل ولتاژی جریانی، کارت ورودی/خروجی آنالوگ هستند.

  • قطعات همراه کارت‌های ورودی

کارت‌های ورودی یا Di به دو قطعه نیاز دارند که عبارتند از:

Front connector به کانکتوری که در قسمت جلویی کارت‌های ورودی نصب می‌شوند و سیم کشی در آن صورت گرفته است، فورانت کانکتور می‌گویند. این کانکتور در انواع ۲۰ و ۴۰ پین موجود می‌باشد که در اکثر کارت های آنالوگ و دیجیتال قابل استفاده هستند. هنگام خرید کارت‌های ورودی از نمایندگی‌های فروش plc زیمنس معتبر، باید آنها را به صورت جداگانه مورد سفارش و خرید قرار دهید.

شرکت plc زیمنس

یکی از بزرگترین شرکت‌های قدیمی و چند ملیتی که به تولید plc می‌پردازد، همین شرکت plc زیمنس می‌باشد. این شرکت به وسیله ورنو فون زیمنس در سال ۱۸۴۷ تاسیس گردیده است. حال امروزه به عنوان یکی از بزرگترین و اصلی ترین تولیدکنندگان plc زیمنس‌ها در جهان به حساب می‌آیند، که توانسته با فروش‌های عمده plc زیمنس درآمد کلانی را برای خود داشته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *